Tervezés

Játékeszközeink saját tervezésben és gyártásban készülnek, így ha a Megrendelőnek bármilyen elképzelése, egyedi ötlete, kívánsága van, az alapján készítjük elő a tervezést és a látványterveket.

Végleges terveket mindig csak a helyszín pontos felmérése után tudunk készíteni
Játékaink elemes tervezésűek, ezt a típusú kialakítást azért alkalmaztuk, hogy azokat a vevőinket is megfelelően ki tudjuk szolgálni, akik telephelyünkön kívánják megvásárolni játékeszközeinket, és saját kivitelezésben kívánnak játszóteret építeni. Minden játékelem egyszerűen, könnyen kezelhető, szerelhető és szállítható.

Mivel játékelemeink EU. szabvány szerinti minősítéssel rendelkeznek, ezért játszóelemeinkből kialakított játszóterekhez  a legújabb rendelkezések szerint, nem szükséges építési engedély, csak a kész telepített játszótér minősítése.

A tervezett játszóterekre kerülő játékok esési terét, szabványban előírt módon ütközési felülettel kell ellátni. Ezen ütközési felületek különböző típusúak és minőségűek lehetnek, az előírás szerit. Ennek megfelelően a játszótér ütközési felületét képző anyag kiválasztása után lehet kalkulálni az adott játszótér telepítési költségeit.

A játszóeszközök mellett parkberendezések készítésével is foglalkozunk, hogy ezekkel kiegészítve játszótereinket, tökéletes, komplett parkot hozzunk létre a szabadidő eltöltéséhez!