Játszóterek

Vállaljuk játszóterek tervezését, kivitelezését, minősítését és karbantartását. Szükség esetén a telepítését is. Segítséget nyújtunk  cégünk profiljához kapcsolódó, aktuális pályázatok elkészítésében, benyújtásában.

Ismerje meg játszóeszközeinket és állítsa össze Ön a legideálisabb játszótér tervét vagy a helyszín pontos felmérése után tekintse meg kollégánk elképzeléseit!
A tervezett játszóterekre kerülő játszóeszközök esési terét, - a szabványban előírt módon- ütközési felülettel kell ellátni. Ezen ütközési felületek különböző típusúak és minőségűek lehetnek (folyami homok, gumitégla, gyöngykavics).

A játszóeszközeinkből kialakított játszóterekhez a legújabb rendelkezések szerint nem szükséges építési engedély, csupán a kész, telepített játszótér minősítése.
A fenntartási és üzemeltetési költségek minimálisak.

Ha felkeltettük érdeklődését akár viszonteladóként, akár megrendelőkét, várjuk szíves megkeresésüket e-mailben, telefonon vagy akár személyesen is.
Kültéri porfestéssel védett fémváz és vidám, élénk színűre festett, impregnált fa panelek kombinációjából. Az így felületkezelt fém hosszantartóan és masszívan ellenáll az erős környezeti hatásoknak. Az impregnálás hosszú távú tartósságot biztosít a fa elemeknek. A játszóeszköz típusától függően a hozzátartozó különböző mászó- és kapaszkodó elemek (mászóháló, mászófal, kürtőlétra, csúszdatest) kész csomagot alkotnak. Tetszőleges játszótér kombinációk alakíthatók ki az általunk gyártott sokféle, önálló játszóelemből.

Termékeink EU-s szabvány szerint minősítettek.

Számunkra fontos, hogy a gyermekek a játék örömét tökéletes biztonságban éljék át megbízható, hosszú élettartamú játszóeszközökön!

park-berendezesek.jpg
Játszóterek